Happy Birthday – Escapekortti

8,00 sis ALV

Tee lahjastasi elämys!

Tämä on itsetulostettava Escapekortti. Pakokortit yhdistävät klassisen onnittelukortin pakohuoneen hauskuuteen.

Tuotetunnus (SKU): Happy Birdhday - Escape Card-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tee lahjastasi elämys!

Tämä on itsetulostettava Escapekortti.

Tämä onnittelukortti on täynnä hauskoja syntymäpäivään liittyviä tehtäviä..

Kun kortin saaja on ratkaissut kaikki pulmat, lopputuloksena on kolmen numeron koodi.  Kortin ostaja saa koodin s-postissa jo oston yhteydessä. Näillä numeroilla hän voi sulkea lahjan esim riippulukolla lukittuun laatikkoon,  tai piilottaa lahjan jonnekin ja kertoa missä se on vasta kun saaja on kertonut oikeat 3 numeroa. Korttia voi myös pelata yhdessä saajan kanssa mukavana synttärileikkinä.

Happy Birthday – haaste sisältää 5 tehtävää. Kortissa on QR koodi, jolla lahjan saaja pääsee älylaitteella pelin sivustolle. Sieltä avautuu vastauskentät, tehtävien lisäosat ja vihjeet.

Happy Birthday-kortti on helppotasoinen. Kortti on tarkoitettu syntymäpäivälahjaksi.

Pelaajan ikä 10 v. ylöspäin, pako-aika keskimäärin 10-15 min. Peli ei ole kielisidonnainen. Tehtävät ja vihjeet ovat kuvallisia.

Kortin sisälle voit kirjoittaa sankarille omat tervehdykset.

Paperin laaduksi suosittelemme 300 g silkkipaperia.

Online tilatut itsetulostettavat kortit tarvitsevat pelin käynnistämistä varteen Licence Key koodin, joka tule sähköpostissa tilauksen yhteydessä. Pidäthän huolen siitä että koodi kantautuu kortin saajalle!  Ilman tätä koodia peliä ei voi käynnistää. (Meiltä ostetut valmisprintit eivät tarvitse Licence Key koodia).

Saat loppukoodin sähköpostissa kun olet tilannut tuotteen.

Tilaa yksi peli per tiimi. Samaa peliä ei pysty käyttämään moneen kertaan.

Vihjeitä!

  • Lähetä kortti ja piilota lahja! Anna lahjan saajalle postikortti ja pyydä että hän kertoo sinulle löytämänsä salasanan, jolloin paljastat missä lahja on!
  • Pistä lahjaksi tarkoitettu rahasumma kirjekuoreen ja haasta saajaa ratkaisemaan tehtävää mahdollisemman nopeasti, sillä jokainen käytetty minuutti vähentää kirjekuoressa olevaa rahasummaa.
  • Pistä lahjasi laatikkoon ja sulje se numerolukolla, jonka koodi ilmenee pelin lopussa. Pahvilaatikkokin kelpaa kertakäyttökätköksi.

Kuvaa saajan puuhailua kortin parissa.  Kun postaat sitä Instagrammiin voit täggata meidät mukaan #diyescapegames

PS Palkitaan satunnaisesti täggaajia!

Saatat myös pitää...