Nti Cronwallin surma

20,00 sis ALV

Do-It-Yourself-pakopeli, joka vie sinut Suomen kieltolain aikaan. Salakapakat ja ”hartauspalvelujen” tarjoaminen kukoistivat.

Tuotetunnus (SKU): Nti Cronwallin surma Osasto:

Kuvaus

Nti Cronwallin surma on Do-It-Yourself-pakopeli, joka vie sinut Suomen kieltolain aikaan. Salakapakat ja ”hartauspalvelujen” tarjoaminen kukoistivat. Nti Cronwall piti kulttuurisalonkia ja tarjosi siellä oheistuotteita monille vaikutusvaltaisille henkilöille. Eräänä päivänä hänet kuitenkin löydetään kuolleena. Pystytkö ratkaisemaan kuka murhasi hänet, ja miksi?

Peli sopii kaikille yli 12-vuotiaille pelaajille. Ryhmän suositeltu koko on 2-5 henkilöä, mutta peliä voi pelata yksinkin.

Kun ostat pelin saat linkin pdf- tiedostoon, jossa on sinulle tulostettavaa aineistoa. Pelin pelaamiseen tarvitset myös nettiyhteyden, sillä osa aineistosta ja vihjeet tulevat pelin aikana netistä. Pelin edetessä sinun tulee syöttää vastaukset netissä näkyvään peliympäristöön.

Huom! Jos ostat suomenkielisen tuotteen, niin pelisi käynnistyy vain suomeksi.  Jos pelin käynnistämisvaiheessa yrität vaihtaa kieltä, koodisi menee hukkaan.

  1. Tulosteet 14 kpl. (tulostettuna itse tai hankittuna meiltä)
  2. Pelikoodin (tule oston yhteydessä)
  3. Nettiyhteydessä olevan älylaitteen, mielellään ainakin 10″ näytöllä ja hyvällä äänellä.
  4. Sakset ja kynän.