Joulu – Escapekortti

10,00 sis ALV

Tee lahjastasi elämys!

Tämä on valmiiks tulostettu Escapekortti, joka lähetetään sinulle postitse.Tavallisen onnittelukortin lisäksi escape-kortti sisältää minipelin.

Varastossa

Himopelaajalle alennus!

Nti Cronwallin surma valmis peli

Kuoleman Liekki - valmis peli

The Escape Artist - Escapekotti

Tee lahjastsi elämys taikka anna elämys lahjaksi!

Pakokortit yhdistävät klassisen onnittelukortin pakohuoneen hauskuuteen.

Escape The Train – Escapekortti

Tee lahjastsi elämys taikka anna elämys lahjaksi!

Pakokortit yhdistävät klassisen onnittelukortin pakohuoneen hauskuuteen.

THE ESCAPE CARD

Tee lahjastsi elämys taikka anna elämys lahjaksi!

Pakokortit yhdistävät klassisen onnittelukortin pakohuoneen hauskuuteen.

Tuotetunnus (SKU): Joulu-Escapekortti Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

JOULU-ESCAPEKORTTI

Escape-kortti toimii kuin tavallinen tervehdyskortti. Voit ostaa kauniin kortin ja kirjoittaa omat tervehdyksesi siihen.

Tämän lisäksi!

Escape-kortti sisältää minipelin. Tarvitset vain älylaitteen käynnistääksesi minipelin kortin sisällä olevasta QR- koodista tai nettisivu-osoitteesta. Kun peli on käynnistetty näet kortissa uusia ulottuvuuksia ja tehtäviä. Mikäli et heti osaa ratkaista tehtävää, älylaitteen avulla voi pyytää vihjeitä. Mikäli et halua ratkaista tehtävää, sen voi myös täysin ohittaa.
Lopputulokseksi peli antaa 3-numeroisen koodin, pelaamiseen käytetyn ajan ja pistemäärän.

Numerosarja

Numerosarjalla voit sulkea lahjasi esimerkiksi koodilukolla lukittuun laatikkoon, lippaaseen tai tilaan.
Tai voit piilottaa lahjasi ja kertoa sijainnin vasta kun sinulle on kuiskattu oikea koodi. Pistemäärä antaa mahdollisuuden kisailla korttipelin ratkaisemisen parissa.

Lahjasta elämys

Näin voit tehdä lahjasta elämyksen jota muistellaan vielä pitkään.

Kortin ostaja saa koodin s-postissa oston yhteydessä. Koodia käyttäen hän voi sulkea lahjansa esim riippulukolla lukittuun laatikkoon,  tai piilottaa lahjan ja kertoa missä se on vasta kun saaja on antanut oikean koodin. Korttia voi myös pelata yhdessä saajan kanssa mukavana joululeikkinä.

Peli sopii noin 10-vuotiaasta aikuiseen ja  ratkaisuaika on keskimäärin 12-15 min. Tehtävät ja vihjeet ovat kuvallisia joten peli toimii kaikilla kielillä.

Kortin sisälle voit kirjoittaa lahjan saajalle omat tervehdyksesi.

Printtipaperin laaduksi suosittelemme 300 g silkkipaperia, vaikka toimiihan kortti myös tavalliselle tulostusaperille printattuna, Printin täytyy olla värillinen ja kaksipuolinen.

Tärkeä!

Online- tilatut itsetulostettavat kortit tarvitsevat pelin käynnistämistä varteen Licence Key koodin, joka tule sähköpostissa tilauksen yhteydessä. Pidäthän huolen siitä että koodi kantautuu kortin saajalle!  Ilman tätä koodia peliä ei voi käynnistää. (Meiltä ostetut valmisprintit eivät tarvitse Licence Key koodia).

Saat loppukoodin sähköpostissa kun olet tilannut tuotteen.

Tämä on valmiiksi tulostettu postitse lähetettävä kortti.

Vihjeitä!

  • Piilota lahja ja anna kortti! Kun saaja on ratkaissut kortin tehtävät hän kertoo sinulle löytämänsä salasanan, jolloin paljastat missä lahja on!
  • Pistä lahjasi laatikkoon ja sulje se numerolukolla, jonka koodi ilmenee pelin lopussa. Pahvilaatikkokin kelpaa kertakäyttökätköksi.

Kuvaa saajan puuhailua kortin parissa.  Kun postaat sitä Instagrammiin voit täggata meidät mukaan #diyescapegames Palkitaan satunnaisesti täggaajia!

Lisätiedot

Paino0.025 kg

Saatat myös pitää...